Nezaradené

Elektrické fake turbo dúchadlo

Posted On november 2, 2016 at 10:40 am by / No Comments

 

Ak patríte medzi tých, ktorí majú radi zvuk turbomotorov a typický zvuk BOV ventilu, určite sa vám bude páčiť nový doplnok. Ak chcete takýto zvukový efekt dosiahnuť, riešenie je veľmi jednoduché.

Novinkou v našej ponuke je univerzálny blow off ventil, ktorý vytvára rovnaký zvukový efekt, ako pri turbomotoroch. Ak ste už niekedy mali možnosť šoférovať auto s prepĺňaným motorom, určite ho poznáte. Dobrou správou je, že tento efekt si môžete dopriať za minimálnu investíciu Vašej peňaženky. Nie je to pritom žiadna veda. Tento ventil je určený pre všetky motory a inštaluje sa veľmi jednoducho.

BOV ventil je k dispozícii v štýlovej červenej, alebo čiernej farbe a vhodný je na inštaláciu do každého. Ide pritom o celkom bezpečnú úpravu, ktorá na samotný chod motora nemá vôbec žiadny vplyv. Rovnako tak neovplyvňuje ani jeho výkon, či iné vlastnosti. Hlavnou úlohou tohto ventilu je vytvoriť príjemný zvukový efekt, ktorý je typický pre motory prepĺňané turbodúchadlom.

Doprajte si počas jazdy zvuk, ktorý je typický pre turbomotory! Čo môžete od tohto ventilu očakávať? Konkrétne môžeme hovoriť o typickom syčaní, ktoré tento ventil dokáže sprostredkovať až na úrovni 130 dB. Nemusíte sa teda obávať, že by ste tento uchu lahodiaci zvuk prepočuli.

Hlavné výhody blow off ventilu pre atmosférické motory:
– jednoduchá inštalácia
– kvalitné spracovanie
– vhodné pre všetky autá
– vytvára zvukový efekt až na úrovni 130 dB
– žiadne riziko poškodenia pre motor a jeho súčasti
– jednoduchá montáž
– neovplyvňuje výkon motora

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *