Nezaradené

TUNING TURBO píšťala do výfuku – imitácia zvuku turbo dúchadla

Posted On október 30, 2016 at 11:58 am by / No Comments

Píšťaly do výfuku auta

Pre mnohých priaznivcov áut platí rovnica TUNING=ZVUK

Práve pre podobne zmýšľajúcich prináša naša firma www.kubooo.sk drobné vylepšenie pre Vaše autá. To, aby vaše auto vydávalo ešte ohromujúcejší zvuk, sa dá docieliť jednoduchým a finančne nenáročným spôsobom. Vytvoriť kvalitný zvukový turbo efekt sa dá aj bez toho, aby ste mali pod kapotou prepĺňaný motor. 

Dodajte svojmu autu zaujímavejší zvuk vďaka píšťale imitujúcej turbodúchadlo

Skvalitnenie zvuku Vášho auta sa dá docieliť  výmenou koncovky, celého výfukového potrubia, pridanie klapky alebo výmena tlmiča, to však zaberá priveľa času a je zložité na montáž Vytvoriť zvuk turbo dúchadla môžete veľmi jednoduchým a cenovo dostupným spôsobom pomocou nášho výrobku TUNING TURBO PÍŠŤALA DO VÝFUKU.
Naše univerzálne turbo píšťaly do výfukov, sú vhodné pre všetky dostupné výfukové koncovky. Montujú sa k ústiu výfukovej koncovky ako je to znázornene na videu nižšie. Plyny, ktoré z výfuku vychádzajú, následne tlačia na píšťalu a tá vydáva zvuk typický pre turbomotory. Najvýraznejší zvuk bude píšťala vytvárať práve pri akcelerácii. 

Jednou z výhod je univerzálnosť, stačí si vybrať farbu podľa momentálnej ponuky na www.kubooo.sk a následne ju už iba namontovať. Správne namontovanú píšťalu nie je pri bežnom pohľade takmer vôbec vidieť, z výfukovej koncovky nevytŕča. 
Dĺžka turbo píšťalky je 11 cm. 

Hlavné výhody píšťaly do výfuku: 

– Univerzálne riešenie

– Cenová dostupnosť, iba 9,99 eura

– Jednoduchá montáž do každého výfuku

– Vydáva zvuk imitujúci turbo

– Kvalitné spracovanie

– Dlhá životnosť, výrobok je vyrobený z odolného hliníka, ktorý odolá extrémnym horúčavám

– Nenápadná úprava 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *